Ervaar de oerkracht van het Molenven | Een dagcursus tekenen inclusief lunch

Houd je van tekenen en wandel je graag in de natuur?

Lijkt het je heerlijk om op een innerlijke reis te gaan en om je te laten inspireren, maar kom je er door je dagelijkse bezigheden en verplichtingen keer op keer niet aan toe?

Eigenlijk wil je heel graag weer eens aan de slag met jouw creatieve kant, turen over het water en de geur van bomen opsnuiven, even weg uit de dagelijkse sleur.

Maar door de drukte van alle dag, weet je jezelf er niet toe te zetten en heb je ook geen tijd om een tekencursus te volgen.

Je wilt wel heel graag beginnen met een tekening, maar weet niet zo goed hoe of waarmee: je wilt graag geïnspireerd worden en stap voor stap meegenomen worden in het proces.

Ervaren hoe je tekenend kunt mediteren en hoe je contact kunt maken met je intuïtie.

Je wilt meer rust, plezier en aandacht voor jezelf, maar omdat je het jezelf steeds niet gunt, schuif je het telkens voor je uit.

Creatief bezig zijn als uitlaatklep komt er telkens niet van met als gevolg dat je kriegelig wordt van jezelf en als een vulkaan die op uitbarsten staat voor je omgeving. Met als gevolg dat je in een negatieve spiraal blijft hangen, jouw creatieve talenten niet aanboort en er niet achter komt wat voor waardevolle schatten jij kunt creëren en wat jouw onderbewuste jou wil vertellen.

Hoe kun je jezelf toch een tekenmoment gunnen waarin je kunt genieten van de kracht van de natuur, waarin je contact maakt met je intuïtie en waarin je dit kunt ervaren met gelijkgestemden?

Door deel te nemen aan de dagworkshop “Ontdek de kracht van het Molenven” geef je jezelf een mooi cadeau: je komt helemaal tot jezelf in de natuur, geeft je intuïtie de ruimte tijdens het tekenen, gaat naar huis met zelf gemaakte tekeningen, nieuwe inzichten, tekenvaardigheden en een dosis inspiratie en motivatie om zelfstandig verder te tekenen.

Wist je dat Piet Mondriaan zich ook door deze omgeving heeft laten inspireren?

Dit schilderij van de ven hangt in het Gemeente Museum in Den haag:

Ven bij Saasveld, Piet Mondriaan 1907

Wat zou het voor jou betekenen als je mee zou doen?

Je geeft een hele dag aandacht aan jouw innerlijk en uit jezelf op papier: wie wordt daar nou niet blij van?

Je tekening hoeft niet meer perfect te worden. Je leert dat tekenen op zich al een plezierige ervaring kan zijn en dat het jou bewust kan maken van dingen die onbewust aanwezig zijn.

Nadien gebruik je tekenen vaker als creatieve uitlaatklep, haal je er meer plezier uit en voel je je trots.

Eenmaal thuis pak je je tekenmaterialen en aquarelverf sneller op en gun je jezelf vaker een meditatief (teken)moment. Je weet nu dat meditatie en tekenen ook samen kan gaan, waardoor je twee vliegen in één klap slaat.

Ervaar de oerkracht van het Molenven. Geef ruimte aan jouw prachtige innerlijke natuur, mail me en geef je op voor deze tekenworkshop.

Cursusdagen: Vrijdag 13 juli, zaterdag 14 juli, vrijdag 17 augustus en zaterdag 18 augustus.

Cursustijden: 10.00 – 12 uur, 12.00 – 13.30 uur lunch, 13.30 – 16.00 uur.

Kosten: € 125,- inclusief materialen, lunch en 21%btw.

Neem je iemand mee, dan krijg jij een aanbrengkorting van € 30,- en betaal jij slechts € 95,-.

Opgave en informatie: info@mirnalimon.com, tel. 06 49280447.

Een schildercursus in het Molenven wordt gegeven door Saskia Griepink op:

Zaterdag 21 juli, zondag 22 juli, woensdag 29 augustus en donderdag 30 augustus.

Informatie: saskiagriepink@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.