Mentoring/Coaching

Teken je graag? Maar stroomt het niet lekker?

Zonde. Je talenten komen niet tot bloei.

Met kunst & een vleugje psychologie prikkel ik jouw zintuigen en brein. Zodat je anders kijkt naar kunst. Naar jezelf en de wereld om je heen.

Word schepper van jouw creatieve leven. Vind innerlijk geluk.

In mijn cursussen en trainingen ga je op ont-dekkingstocht naar je Zelf.

Dit kan op 2 manieren:

  • 1. Kunsteducatie. Met als doel het vergroten van jouw creativiteit en het maken van jouw eigen werk
  • 2. Kunst als middel. Hierbij gaat het totaal niet om het eindproduct: door naar kunst te kijken en te maken ga je meer zien en krijg je inzichten. Tekenen enin flow zijn hebben een helende werking op ons lichaam.
  • In 1 op 1 sessies brengen we in kaart wat jouw dromen en wensen zijn en werken we toe naar een doel. Dit kan bijvoorbeeld een tentoonstelling zijn, of leren hoe jij het beste tot krachtig, authentiek werk kunt komen.
  • Door de cursus ‘Ont-dek en Ont-wikkel de Kunstenaars in Jezelf’ met of zonder aanvullende groepscalls. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met mij op, of klik op deze link.

Heb jij dromen, maar merk je dat je telkens vastloopt wanneer je die probeert te realiseren? Soms heb je iets los te laten. Soms is het een kwestie van je dromen specifieker maken. Ik help je graag om het onbewuste bewust te maken. Voor jouw positieve transformatie, maak ik gebruik van creatieve technieken, kunst als spiegel, NLP, Mindset tools en de wet van aantrekkingskracht.

Weet je niet welke stap voor jou nu passend is? Vraag dan een GRATIS inspiratiesessie aan.