Art on Paper Beurs

Volgende week is het weer zover: van 26 t/m 29 september aanstaande vindt de Art on Paper Beurs plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam.


34 Geselecteerde galerieën uit heel Nederland, Duitsland en Belgie zullen zich tijdens deze in kunst op papier gespecialiseerde kunstbeurs, concentreren op werk op papier van hun kunstenaars.

En op donderdagavond 26 september zal deze beurs rond 19 uur geopend worden door privé verzamelaar Arnoud Braat. Want naast de 34 deelnemers tonen Jeanne en Arnoud Braat een selectie uit hun privéverzameling van werken op papier.

En ik voel me zeer vereerd om je te kunnen melden dat er ook een tekening van mij deel uitmaakt van hun collectie en dat deze tot hun selectie behoort en dus tijdens Art on Paper te zien zal zijn: Being in Sancta Sanctorum.

Voor mij is het hart een soort heilige plek, een plek vol innerlijke wijsheid en levenskracht. Een plek waardoor je in verbinding kunt komen met jezelf. En wanneer je ernaar leert luisteren, dan wordt het leven steeds makkelijker en kun je meegaan in de stroom, in plaats van er tegenin.

De uitdrukking “volg je hart” is niet uit het niets ontstaan. Luister naar je hart en durf je hart te volgen. En sta open voor dat wat er allemaal mogelijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.