Opening bij Rijksmuseum Twenthe: FC Twente 50 jaar op de vierkante meter

Opening bij Rijksmuseum Twenthe: ‘FC Twente 50 jaar op de vierkante meter’

onthulling-tekening
De onthulling van mijn tekening: Bryan Ruiz nr. 1 in top 50 van Gijs Eijsink (op de foto v.l.n.r. Kees Rijvers, Gerard Kokhuis, Gijs Eijsink)
 Van 7 oktober t/m 6 december 2015 toont Rijksmuseum Twenthe vijftig portretten van de vijftig beste spelers van FC Twente van de laatste vijftig jaar ter ere van het vijftig jarig jubileum van de club.  De portretten van deze balkunstenaars meten 1 bij 1 meter. Daarom heeft de tentoonstelling de treffende titel ‘FC Twente 50 jaar op de vierkante meter’ gekregen. De kunstwerken zijn gemaakt door kunstenaars uit Oost-Nederland en worden ook te koop aangeboden. De tentoonstelling is te zien in de galerij van het Enschedese museum. Supporters van FC Twente bekijken de tentoonstelling gratis.

(zie o.a. TC TubantiaFC Twente)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.